3F Superligaen

F.C. København meddeler: Kamil Grabaras operation gik som planlagt

Søndag stødte AaB-krigeren Mathias Ross og F.C. Københavns Kamil Grabara hovederne sammen i den sene superligakamp. Nu er den polske keeper blevet opereret.

Kamil Grabara efter det slemme sammenstød med Mathias Ross
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Seks til otte uger må F.C. København undvære deres polske førstekeeper Kamil Grabara.

Det er konsekvensen efter et forfærdeligt sammenstød med AaB’s Mathias Ross søndag aften, der sendte en noget forslået Grabara på sygehuset efter blot tre minutters spil. Nu er der nyt i historien.

Klubben bekræfter: Grabara skal opereres – meldes ude i adskillige uger!

F.C. København skriver onsdag morgen i en pressemeddelse, at Kamil Grabaras operation forløb planmæssigt, så nu skal førstemålmanden blot have tid til at hele efter indgrebet – inden han påbegynder genoptræningen.

– Det er selvfølgelig meget ærgerligt at blive skadet og ude af stand til at hjælpe holdet på banen den kommende tid, men jeg vil gøre alt, jeg kan for at støtte holdet uden for banen, ligesom de altid støtter mig, når jeg spiller, forklarer Kamil Grabara.

Se den vilde præsentation: Dybala bliver hyldet som en kejser i Rom af klubbens fans!

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FCK-bossen Jess Thorup begræder naturligvis, at Grabara er ude i de kommende uger. Han tror dog på, at det bliver en endnu bedre udgave af målmanden, der vender tilbage.

– Nu er han godt gennem sin operation, og vil vi alle hjælpe ham med at komme tilbage på banen så hurtigt som muligt. Kamil var et rigtigt godt sted spillemæssigt nu, men vi kender ham også og ved, at han vender endnu stærkere tilbage, afslutter Jess Thorup.

AaB-profil udsat for had efter Grabara-sammenstød

F.C. København vandt desuden opgøret imod AaB med 3-1. På søndag skal de så forsøge, at hente sæsonens anden sejr, når Viborg FF venter på udebanen i domkirkebyen.

Du kan se kampen kl. 16:00 på 6’eren og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P