3F Superligaen

AaB-profil udsat for had efter Grabara-sammenstød

AaB's Mathias Ross ramlede i søndagens opgør sammen med FCK's Kamil Grabara, hvilket betyder, at målmanden er ude i længere tid. Efterfølgende har Ross været udsat for hadske kommentarer på sociale medier.

Mathias Ross og Kamil Grabara stødte hovederne sammen søndag.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

I søndagens kamp i Aalborg mellem AaB og F.C. København stødte hjemmeholdets Mathias Ross sammen med FCK-målmand Kamil Grabara. Det har afstedkommet hadske kommentarer til AaB-profilen, fortæller han til Bold.

Den polske målmand skal igennem en operation, der holder ham ude i op til seks til otte uger. Udsigten til at undvære klubbens førstemålmand var dog som nævnt mere end nogle såkaldte FCK-fans kunne klare.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg har fået en del beskeder og kommentarer på mine opslag. Det er klart, at FCK har en masse fans, som sikkert synes, at jeg kom lidt for voldsomt ind i duellen, men jeg forsøger ikke at fokusere så meget på alle kommentarerne, siger Matthias Ross til Bold og fortsætter:

– Der er nogle hårde angreb. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer med det, men der har været mange ikke så pæne gloser rettet mod mig, siger Mathias Ross til Bold.

Klubben bekræfter: Grabara skal opereres – meldes ude i adskillige uger!

Den 21-årige midterforsvarer forstår frustrationerne ovenpå uheldet, hvor han og Grabara stødte hovederne sammen. Han slår dog fast, at der ikke var tale om en bevidst handling. Derfor forstår han heller ikke de voldsomme kommentarer.

– Jeg tror, de har været frustreret over, at deres målmand nu er ude i to måneder på grund af sammenstødet, og så skulle det gå ud over mig, hvor jeg står tilbage med en følelse af, at jeg selvfølgelig ikke har gjort noget bevidst for at skade Kamil. Jeg er gået 100 procent efter bolden, siger AaB-profilen.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Med Kamil Grabara ude i længere tid ser det ud til, at svenske Kalle Johnson tager tjansen i FCK-målet den næste tid. Du kan se sammenstødet i videoen øverst i artiklen.

F.C. København vandt kampen i Aalborg med 1-3 og fik dermed taget revanche for nederlaget til Horsens i superligapremieren. For AaB var nederlaget det andet ud af to kampe, da de også tabte den første kamp i sæsonen med 2-1 ude til Viborg FF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P