2 min læsningMedie: Ronaldo skal have fremtidssnak med United

Cristiano Ronaldo har fortsat ikke trænet med under sin nye manager i Manchester United, da han har holdt fri af personlige årsager. Nu tager han tilbage til England, hvor der venter en snak med klubben om portugiserens fremtid.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo vender angiveligt hjem for at snakke fremtid i Manchester United
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo har angiveligt ønsket at skifte væk fra Manchester United. Verdensstjernen er dog en del af manager Erik ten Hags planer og har fået at vide, han ikke kan skifte væk.

Indtil videre har Ronaldo ikke trænet under ten Hag, da han har fået fri af personlige grunde. Men nu mener The Athletic at vide, at den portugisiske angriber vender tilbage til Manchester mandag.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her venter angiveligt snakke med United-manageren om fremtiden i klubben, og ifølge mediets kilder omkring klubben ser Manchester United de kommende snakke som et positivt tegn. Man mener, at chancerne, for at portugiseren fortsætter i klubben, hermed er blevet større.

Cristiano Ronaldo har som nævnt ikke været med resten af holdet på opstarts-touren i Asien og Australien forud for den kommende sæson. Fraværet fra trænings-touren har pustet til rygterne om, at den 37-årige angriber vil væk i sommerens transfervindue.

Klubber som Atletico Madrid og Bayern München er blevet nævnt som interesserede bejlere, og herunder kan du læse nærmere om en af de mere specielle tilbud til Ronaldo 👇🏼👇🏼

Vanvittigt rygte: Flere milliarder skal lokke Ronaldo langt væk fra Premier League

I sin tid tilbage i Manchester United har verdensstjernen haft fin personlig succes, mens det er gået mindre godt for traditionsklubben i Premier League. Ronaldo scorede i seneste sæson 24 mål og lavede 3 assists fordelt på 37 officielle kampe for United.

Timeline

Notifications

Notifikationer