3F Superligaen

Medie: AC Horsens-stjerne nærmer sig klubskifte

AC Horsens vinker efter alt at dømme snart farvel til en af deres absolutte profiler, der er tæt på at blive solgt til en klub fra den bedste norske række.

James Gomez er på vej til norske Molde
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 20-årige gambianske landsholdsspiller og AC Horsens-profil James Gomez kan snart være fortid på CASA Arena.

Den stærke boldspillende forsvarsspiller har i længere tid været rygtet væk fra superligaoprykkerne, der har fået en fantastisk sæsonstart med maksimumpoint efter de første to runder.

Det erfarer Ekstra Bladet tirsdag, som videre refererer til tidligere rygter om, at norske Molde ville have fingrene i stortalentet tilbage i januar.

Horsens-boss roser gambiansk stjernefrø: Han er allerede meget komplet!

Nu er det så igen Molde, der angiveligt har sendt et forbedret bud efter forsvarsprofilen, og denne gang ser det ud til at lykkes.

Den gambianske stopper har været i AC Horsens siden januar 2020, hvor han blev lejet i den Real de Banjul, der er en storklub i hjemlandet. I 2021 fik han så en permanent kontrakt med klubben.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

James Gomez var desuden en stor del af ‘Den Gule Fare’ i deres oprykningssæson, mens han har spillet begge kampe fra start i den nye superligakampagne.

Han har i alt repræsenteret klubben 60 gange, mens han på det gambianske landshold har optrådt 12 gange.

Eftertragtet landsholdsspiller: Hvis FCM vil have dig, må du gøre noget rigtigt

Tidligere på året var den ombejlede forsvarsspiller ligeledes på radaren hos FC Midtjylland. Den interesse interviewede vi ham om på træningslejren i Belek tilbage i februar. Læs historien herover.Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P