Premier League

Hårdere straffe: Det Engelske Fodboldforbund vil sætte en stopper for baneløbere og uromagere

Det skal være slut med baneinvasioner, ulovligt fyrværkeri og andre overtrædelser i engelsk fodbold. Det bekræfter Det Engelske Fodboldforbund tirsdag, som vil straffe overtræderne hårdere fremadrettet.

FA og EFL vil indføre højere strafferammer for baneløbere
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været en stigende tendens i fodboldverdenen, at ‘fans’ invaderer banen i forbindelse med kampene – særligt efter kampen.

Episoderne fandt sted så sent som i seneste sæson, da Everton sikrede overlevelse i Premier League, mens også Manchester Citys fans fejrede mesterskabet ved at gøre det samme. Men det får nu konsekvenser.

Video: Patrick Vieira fik nok – sparker baneløber på Goodison

Det melder Det Engelske Fodboldforbund (FA) tirsdag, som også vil sætte hårdere strafferammer for tilskueroptøjer på lavere divisionsniveau i England (EFL).

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fremover kaster det en karantæne af sig, hvis man overtræder loven og løber ind på banen uden saglig grund. Er der tale om en mindreårig baneindløber, kan straffen ende med at ramme den pågældendes forældre eller de voksne, der har taget barnet med på stadion.

Skadeschok for tilbagevendt Juventus-stjerne – misser sæsonstart og træningstour

Men det stopper ikke her.

Fremadrettet vil besiddelse og brug af fyrværkeri også blive ramt af større straffe og blive meldt til politiet, mens tilråb af diskriminerende karakter, brug af euforisende stoffer og kast med genstande vil få lignende konsekvenser.Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P