Premier League

Video: Patrick Vieira fik nok – sparker baneløber på Goodison

Crystal Palace-manager Patrick Vieira fik nok torsdag aften, da hans mandskab Crystal Palace satte en føring over styr mod Everton.

Patrick Vieira efter kampen mellem Everton og Crystal Palace hvor der var tumult
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Carl Recine

Crystal Palace førte 2-0 mod Everton på Goodison Park efter første halvleg, og de var godt på vej til at sende hjemmeholdet helt ned i nedrykningskampen.

Men derfra gik det galt. Også helt galt for klubbens franske manager Patrick Vieira.

Highlights: Imponerende comeback redder Everton fra nedrykning

Efter Evertons tre scoringer i anden halvleg, som sikrede Frank Lampards mandskab yderligere en sæson i landets bedste række, invaderede glade fans banen, og her kom det til en konfrontation mellem hånende Everton-fans og Vieira.

Efter kampen ønskede Patrick Vieira ikke at udtale sig om situationen, men det gjorde hans trænerkollega – hjemmeholdets manager – Frank Lampard.

– Jeg føler med Patrick. Jeg fik ikke fat på ham til sidst. Jeg ville have sagt, ‘kom ind med os’ – selvom han måske ikke ville det, sagde Lampard, der dog også forsvarede de glade fans.

Mens Everton nu er sikret endnu en sæson i Premier League, slutter Crystal Palace med sikkerhed noget højere oppe i tabellen men desværre for dem udenfor top 10 i Premier League.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der er sidste spillerunde i Premier League i den kommende weekend. Se altid dagens bedste og vigtigste TV-kampe i campo.dk’s tv-guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P