3F Superligaen

Avis: Målmandskonkurrent på vej til Jesper Hansen i AGF

Ifølge Ekstra Bladet, er AGF ved at hente forstærkning til målmandsposten.

Erwin Mulder i aktion for Swansea
Soccer Football - Championship - Middlesbrough v Swansea City - Riverside Stadium, Middlesbrough, Britain - September 22, 2018 Middlesbrough's Martin Braithwaite and Swansea City's Erwin Mulder in action Action Images/Ed Sykes EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 37-årige AGF-keeper Jesper Hansen kan angiveligt se frem til konkurrence fra den 33-årige hollandske målmand Erwin Mulder.

Mulder stod i seneste sæson for SC Heerenveen i den bedste hollandske række, men fik ikke sin kontrakt forlænget. Han er derfor fri på markedet, og det mener Ekstra Bladet, at AGF vil lukrere på.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Erwin Mulder har et flot CV, da han igennem karrieren har spillet i klubber som Swansea, Feyenoord og Heerenveen. I den hollandske liga har han således stået hele 240 gange for de to klubber samlet set, mens han ligeledes har været anfører i Heerenveen.

Medie: Ajax melder sig ind i kampen om superligastjerne

Ekstra Bladet beretter, at AGF vil udstyre den rutinerede keeper med en toårig kontrakt.

Den nuværende AGF-førstemålmand Jesper Hansen har desuden kun ét år tilbage af sin kontrakt med ‘De Hviie’, der i weekenden fik deres første sejr i superligaregi i hele fem måneder, da de slog Viborg FF 3-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P