3F Superligaen

Medie: Ajax melder sig ind i kampen om superligastjerne

Ifølge et spansk medie, er der nu endnu en klub, som udviser interesse i FC Midtjylland-juvelen Evander.

Evander er på blokken i Ajax
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Porto, Galatasaray og de hollandske mestre fra Ajax Amsterdam har én ting til fælles. De har indstillet transfersigtekornet mod den midtjyske hede, hvor 24-årige Evander til dagligt brillerer for FC Midtjylland.

Det hollandske storhold er den seneste klub til at melde sig ind i jagten på Bo Henriksens midtbanejuvel. Sådan lyder det fra det spanske medie AS tirsdag.

Rygtebørsen: PSG handler i RB Leipzig, Barca tæt på fransk forsvarsstjerne og muligt Schmeichel-exit

Tidligere har den tyrkiske storklub, Galatasaray, angiveligt budt i omegnen af 37 millioner danske kroner, men det er langt fra skiven, hvis man spørger den bornholmske sportsdirektør i FCM, Claus Steinlein, der forventer mere end det dobbelte. Det skrev B.T. forleden.

FC Midtjylland vil efter alt at dømme kræve et sted mellem 75-100 millioner kroner for deres brasilianske talisman – dog melder AS intet om, hvor vidt Ajax har budt på spilleren endnu.

Bo Henriksens udvalgte til skæbnekamp mod AEK Larnaca: Sisto vender tilbage

Du kan se FC Midtjylland i aktion i aften, når de møder cypriotiske AEK Larnaca i returkampen i Champions League-kvalifikationens 2. runde. Her må en skadet Evander dog se til fra tribunen.

Evander har spillet hele 150 kampe for superligasølvvinderne fra Herning og Ikast. Her har den kreative midtbanespiller leveret 43 scoringer og 34 assists. Han har fortsat kontrakt med ‘Ulvene’ frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P