Serie A

På vej til Premier League? Nu svarer eftertragtet Napoli-stjerne på rygterne

Den 23-årige Napoli-angriber Victor Osimhen har været rygtet kraftigt til Premier League. Nu giver han sin forklaring på hele transfersituationen.

Victor Osimhen er glad for at være i Napoli
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Victor Osimhen er en absolut profil for sin italienske klub Napoli og for Nigerias landshold, og hans præstationer er da heller ikke gået ubemærket hen i den nogle af de største ligaer i verden.

Den 23-årige skarpretter har været rygtet til blandt andet Premier League, men selvom det hele lyder smigrende, har Osimhen en særpræget loyalitet til den napolitanske klub.

Ikoniske Didier Drogba om Napoli-stjerne: Kan blive verdens bedste

Det fortæller den nigerianske topangriber til Corriere dello Sport ifølge Daily Mail.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg spiller i Napoli. Det er en klub, jeg har meget respekt for, siger han til det italienske medie og fortsætter:

– Jeg har talt med klubpræsidenten, som har overbevist mig om, at blive i klubben. Jeg køber ind på klubbens planer og ambitioner – og er glad for at repræsentere dem, siger han afslutningsvis, hvor han understreger, at han ikke har nogle planer om et foreløbigt skifte væk fra traditionsklubben.

Ombejlet angriber bekræfter interesse fra flere storklubber i Premier League

Osimhen har kontrakt med Napoli frem til sommeren 2025, og det er derfor også den helt store pung der skal frem, hvis han skal skifte klub. Flere medier beretter om en pris i omegnen af 630 millioner danske kroner.

Victor Osimhen, der personligt har Didier Drogba som sit ultimative forbillede, har i sin Napoli-karriere spillet 62 kampe med 28 mål til følge, siden han i 2020 kom til klubben fra Ligue 1-mandskabet Lille.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P