1 min læsningOmbejlet angriber bekræfter interesse fra flere storklubber i Premier League

Victor Osimhen skulle have interesse fra flere af de største klubber i Premier League - nu bekræfter han selv.

1 min læsning
Victor Osimhen, Napoli, Premier League, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Manchester United.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Med 14 mål i 27 kampe for Napoli i Serie A i denne sæson, står flere af Premier Leagues topklubber på spring for at hente Victor Osimhen.

Den 23-årige nigerianske angriber skulle blandt andet have interesse fra London-klubberne Tottenham, Arsenal og Chelsea, mens også Manchester United er blevet meldt interesserede.

I en tid som nu, hvor der fortsat er lang tid til transfervinduets sidste dag, samtidig med at de største fodboldligaer er sat på pause, er det derfor ganske forfriskende, når en spiller selv går ud og bekræfter nogle af de mange rygter, der florerer.

– Jeg er virkelig stolt over, at alle de klubber er interesserede i mig. Interessen er sand, det har min agent fortalt mig.

– Det beviser bare, at jeg gøre noget rigtigt for tiden. Jeg vil gerne blive ved med at gøre det, som jeg gør – det gør mig rigtig glad, All Nigeria Soccer i radioprogrammet Wazobia FM.

Seneste nyt: United nærmer sig de Jong – Eriksen træffer snart sin beslutning

Skulle en af de interesserede klubber lykkes med at hente Victor Osimhen, bliver det sandsynligvis en af sommerens største handler.

I hvert fald måtte Napoli smide næsten 560 millioner kroner til Lille, da hentede den målfarlige nigerianer for to år siden. Victor Osimhens kontrakt med Napoli løber frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

Notifikationer