Serie A

Ikoniske Didier Drogba om Napoli-stjerne: Kan blive verdens bedste

Napoli-bomberen Victor Osimhen har et massivt potentiale til at blive den bedste angriber i verden, siger Chelsea-ikonet Didier Drogba.

Didier Drogba ser et stort lys i Victor Osimhen
Foto: Adam Holt/Reuters/Ritzau Scanpix

23-årige Victor Osimhen har tidligere på året udtalt, at han ser Didier Drogba som sit helt store forbillede, og nu har den pensionerede Chelsea-legende så rost den drønfarlige Napoli-angriber til mediet Goal.

Her fortæller den nu 44-årige ivorianer Didier Drogba, at nigerianske Osimhen har potentialet til at gå i de samme fodspor, som han selv betrådte igennem sin glorværdige karriere.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg kan virkelig godt lide Osimhen. Det er en glimrende angriber. Han kan blive verdens bedste, når man har det talent, han har. Det er bare et spørgsmål om momentum, tror jeg, forklarer Chelsea-ikonet således.

EU-domstol indleder retssag: Super League-udbryderne på den ene side – Uefa og Fifa på den anden

Osimhen har da også taget Serie A med storm i Napoli-klubben, siden sit skifte fra franske Lille i 2020. I 62 kampe har han nettet 28 gange og assisteret ni gange

De solide præstationer skaber desuden gedigen interesse hos flere europæiske storklubber. Herunder flere fra Premier League. Men spydspidsen bliver ikke billig at hente til klubben. Flere italienske medier og Goal beretter om et prisleje på hele 700 millioner danske kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P