3F Superligaen

Rutineret Drachmann: Hvis jeg skulle sætte et All Star-hold, var han første mand

Janus Drachmann er et kendt ansigt i Superligaen, hvor han har spillet over 200 kampe. Der er især én medspiller, som har imponeret ham undervejs.

Foto: achorsens.dk

Janus Drachmann fra AC Horsens har efterhånden oplevet en hel del i sin fodboldkarriere i SønderjyskE, OB, FC Midtjylland og AC Horsens. I denne sæson tager han hul på sit 13. år i landets bedste fodboldrække.

Efter et intenst træningspas møder han campo.dk foran CASA Arena.

– Gustav Wikheim er den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet med. Hans måde at behandle bolden på i små rum, hans fart og lave tyngdepunkt er helt eminent. Vi kaldte ham for den norske Messi i FC Midtjylland, fortæller Janus Drachmann til campo.dk og fortsætter:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– At han ikke har drevet det til mere, er jeg lidt overrasket over. Wikheim havde en helt vanvittig fart og teknik. Han havde alt. Hvis jeg skulle sætte et All Star-hold, ville jeg satte ham først hver gang, siger Horsens-spilleren om den 28-årige nordmand, der har spillet i Strømsgodset, FC Midtjylland, Al-Fateh og nu Djurgården på første år.

I samme ombæring spillede Drachmann med profiler som Alexander Sørloth og Poul Onuachu, som efterfølgende har haft stor succes i udlandet.

Det er også her den hårdtkæmpende midtbaneslider spår, at mesterskabsduellen skal udkæmpes.

– Det bliver en af FC-klubberne (FC Midtjylland og F.C. København, red.). Jeg ser transfervinduet som afgørende for de to, for jeg ser dem meget lige.

AC Horsens ukendte landsholdsspiller: Zaha var en god test

Afslutningsvis smiler den 34-årige AC Horsens-spiller og kigger igen i krystalkuglen i forhold til topscorertitlen.

– Helenius bliver topscorer igen, fordi Silkeborg IF skaber så mange chancer, og han er en fantastisk afslutter. Han har vel også den bredeste inderside i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P