3F Superligaen

AC Horsens-boss efter stærk premiere: Jo flere kampe vi vinder, desto sværere bliver det at blive ved

Jens Berthel Askou fortæller, at det er et modnet AC Horsens-mandskab, der nu er tilbage i Superligaen. Et hold, der er klar til at spille op med de bedste - og ikke bare stille sig tilfreds med overlevelse.

Jens Berthel Askou og AC Horsens slog FCK i premieren
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Oprykkerne fra AC Horsens fik i går en flot superligastart, da de besejrede F.C. København i deres egen hule med 1-0.

Med sejren er ‘Den Gule Fare’ nu ubesejret i officiel sammenhæng siden d. 4. marts i år, hvor de led et smalt nederlag til FC Helsingør. Det er dermed en solid stime af kampe, heriblandt fire uafgjorte og ni vundne kampe, der har givet klubben momentum. Noget, der glæder AC Horsens-bossen Jens Berthel Askou.

Thorup efter choknederlag: Dét her gør mig allermest ked af det

– Det gør situationen lidt lettere rent mentalt, hvis vi møder modgang i fremtiden. Jeg synes, vi høster nogle frugter efter mange måneders hårdt arbejde. Særligt det sidste halve år, er vores spil blevet bedre på banen. Det er blevet forfinet og er blevet mere fleksibelt. Derfor ser jeg frem til at se, hvad vi kan føre det til, fortæller Jens Berthel Askou til campo.dk, hvor han understreger, at de spiller samtlige kampe for at vinde.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det er altså uanset om modstanderen hedder de forsvarende danske mestre fra FCK eller oprykkerklubben fra Lyngby BK, der venter næste mandag.

– Målsætninger hører til på bestyrelsesniveau. Min mission er at vinde fodboldkampe, og det tror vi på. Vi vidste det kunne lade sig gøre i Parken, så det er selvfølgelig fedt. Her leverede vi en sand holdpræstation, som der er brug for i sådanne kampe, forklarer han og tilføjer om eksperternes vurdering af AC Horsens som favorit til at tage billetten ned i NordicBet-ligaen igen.

– Uanset hvad eksperterne har udtalt om AC Horsens på forhånd, er det solidt at komme fra start med en sejr. Det er vigtigt og dejligt. Konkurrencen er væsentligere hårdere nu, det er der ingen tvivl om. Men vores mission er at vinde så mange point som muligt, siger han til campo.dk.

Horsens-boss roser gambiansk stjernefrø: Han er allerede meget komplet!

AC Horsens har med førsterunde-sejren placeret sig på en delt førsteplads sammen med Viborg FF og Brøndby IF, der ligeledes vandt med ét mål i deres premierekampe. Står det til den karismatiske Horsens-træner, bliver det kun sværere at vinde kampe i fremtiden, når man rider på et momentum.

– Jo flere kampe i træk vi vinder, desto sværere bliver det at blive ved. Sådan har jeg det stadigvæk. Så vi skal være endnu skarpere hver gang, når vi møder en ny modstander med succes i bagagen, slutter han til campo.dk.

INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm

Det var desuden Jess Thorups første nederlag som superligatræner til AC Horsens i sin karriere. Han har tidligere mødt dem, da han var cheftræner i FC Midtjylland.

Næste modstander for AC Horsens er Lyngby BK, som gæster CASA Arena i Horsens i mandagskampen d. 25. juli kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport og få hele overblikket i vores TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P