2 min læsningBruus skal møde Messi og Neymar: Vil være det største, og nu sker det

Andreas Bruus er skiftet til Troyes i Ligue 1, og han har fortsat svært ved at begribe de kommende kampe mod stjernerne fra PSG.

2 min læsning
Andreas Bruus Troyes PSG Messi Neymar
Brøndby IFs Andreas Bruus under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og Randers FC på Brøndby Stadion i Brøndby, søndag den 3. april 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Andreas Bruus har taget et stort skridt opad denne sommer.

Udover et lejeophold i FC Roskilde, har den 23-årige back tilbragt hele sin karriere i Brøndby IF, indtil franske Troyes denne sommer købte danskeren.

Medie: Salgsindtægterne fra Bruus-handlen kan stige markant – og sende millionregn til Brøndby

Nu venter der sværere udfordringer forude, da modstandere som F.C. København og FC Midtjylland er skiftet ud med verdensstjernerne fra PSG i Ligue 1.

– Det bliver fedt at spille mod Messi og Neymar. Helt vildt endda. Jeg har gået og fablet om derhjemme, at det vil være det største i fodbold at møde de helt store spillere, og nu sker det.

– Og så skal jeg ud og måle min hurtighed mod Mbappé, selv om det nok bliver lidt svært, siger Andreas Bruus til B.T.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom mødet med stjernerne virker intimiderende for den tidligere Brøndby-profil, er han stolt over, at være en af de få danskere, der tager springet direkte fra Superligaen til en af de fem bedste europæiske rækker.

– Jeg er da også stolt over at komme direkte fra Brøndby til en af de bedste ligaer i verden og spille mod nogle af de bedste spillere i verden. Det er et stort spring, og det er jeg ydmyg omkring, men jeg er samtidig helt sikker på, jeg kan bidrage til holdet med fart, hårdt arbejde og ærgerrighed – og med min vilje, lyder det fra Bruus.

Danskeren understreger samtidig, at han forventer at få godt med spilletid i Troyes.

Brøndby-midt før Europa: Det har vi aftalt i spillertruppen

Andreas Bruus har formentlig allerede sat kryds i kalenderen den 30. oktober, hvor Troyes møder PSG den 30. oktober.

Timeline

Notifications

Notifikationer