2 min læsningBrøndby-midt før Europa: Det har vi aftalt i spillertruppen

Brøndby IF tager torsdag aften hul på kvalifikationen til Conference League, og nu fortæller Christian Cappis, hvad spillerne særligt har talt om op til kampstart.

2 min læsning
Christian Cappis
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Torsdag aften indtræder Brøndby IF – præcis som Viborg FF – i anden kvalifikationsrunde til UEFA Conference League.

Her starter de blågule med en kamp i Polen mod Pogon Szczecin, hvor man blandt Brøndbys spillere op til kampen har talt om særligt en ting.

Brøndby jagter europæisk gruppespil: Midtbaneprofil er ikke med – Greve vender tilbage

– En af de ting, vi har talt meget om i truppen, og som bliver tydeligere og tydeligere, er, at vi skal arbejde for hinanden og bakke hinanden op på banen.

– Det så vi blandt andet i søndags (Brøndby vandt 1-0 over AGF, red.), og det resulterede ikke kun i en sejr, men også at vi holdt nullet – det skal vi også gå efter i aften, siger Christian Cappis til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Ny Brøndby-spiller beæret over egen fremgang: Ikke regnet med at være her

– Kampene mod Pogon afgøres over to kampe, og vi tager opgaven seriøst, så vi får det bedst mulige resultat med hjem til Brøndby – og meget gerne med en sejr.

Det første af de to opgør mellem Pogon Szczecin og Brøndby IF har kickoff torsdag aften klokken 18:30 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Returkampen spilles om præcis en uge, hvor der fløjtes til start torsdag den 28. juli klokken 20:0o på Brøndby Stadion.

Timeline

Notifications

Notifikationer