2 min læsningErik ten Hag med besked til Manchester Uniteds spillere: Det er uacceptabelt

Manchester Uniteds spillere satte en føring på to mål over styr og spillede i stedet uafgjort 2-2 mod Aston Villa i deres sidste kamp i Australien. Og det går ikke, forsikrer manageren.

2 min læsning
Erik ten Hag Manchester United disciplin hård
Foto: Ritzau Scanpix / Jack TAYLOR / AFP

Manchester United har vundet tre og spillet en uafgjort af sine fire træningskampe indtil videre. Så helt skidt er det nok ikke.

Alligevel har klubbens nye manager en klar besked til spillerne. For lørdag blev en pauseføring på 2-0 mod Aston Villa sat over styr, og i stedet endte opgøret 2-2.

Og den slags fald i koncentration går ikke.

– For vores hold var det tydeligt, at der var et fald i koncentration. Første halvleg rigtig god. Jeg synes, vi kontrollerede spillet med god fodbold og godt spil. Vi havde meget bevægelse bag forsvarslinjen, lavede flotte mål og var foran 2-0 ved pausen. Men så mistede vi noget fokus. Det kan godt være, at spillerne er trætte, men det er aldrig en undskyldning, lyder det fra den hollandske manager.

Aston Villa comeback forpurrer ten Hags sejrsstime med Manchester United

– De skal præstere, og det var ikke det, vi gjorde i anden halvleg. Et fald i fokus er uacceptabelt, men jeg er glad for opstarten, for nu kan jeg fortælle dem, at det ikke kan ske (i turneringen, red.), slutter ten Hag.

Manchester United har to træningskampe mere før det går løs i Premier League, og Manchester Uniteds hjemmeside skriver, at Christian Eriksen vil være med i de to kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer