Premier League

Aston Villa comeback forpurrer ten Hags sejrsstime med Manchester United

Manchester United og klubbens nye manager Erik ten Hag fortsætter lige nu de flotte takter forud for den nye sæson. Lørdag førte holdet med 2-0 over ligarivalerne fra Aston Villa, men smed sejren i anden halvleg.

Manchester United vandt lørdag over Aston Villa i en træningskamp
Foto: Ritzau Scanpix / Trevor Collens / AFP

Manchester United har gang i en god opstart til Premier League.

Erik ten Hag, der er tiltrådt som manager, måtte dog lørdag tage til takke med et point i en træningskamp mod Aston Villa, der leverede et super comeback til slutstillingen 2-2.

Lørdagens træningskamp startede ellers klart bedst for Manchester United, da Jadon Sancho igen var på pletten for holdet på oplæg fra Luke Shaw. Og da Matty Cash efterfølgende lavede selvmål, var pausestillingen 2-0 til United.

Kampen, der blev spillet i et voldsomt regnvejr på Optus Stadium i Perth i Australien, endte i en pointdeling, da Aston Villa leverede et flot comeback på to scoringer i anden halvleg af Leon Bailey og Leon Chambers.

Erik ten Hag skiftede 10 spillere ud efter 67 minutter, og selvom danske Christian Eriksen for nyligt skiftede til Manchester United, er han endnu ikke en del af klubbens kamptrup.

Manchester United 1 – 0 Aston Villa (J. Sancho 25′)

Manchester United 2 – 0 Aston Villa (Matty Cash selvmål 42′)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P