2 min læsningDyrt AGF-indkøb skuffet over spillestil – håber på frisk start

Den polske angriber Dawid Kurminowski føler ikke, at han mødte det, han var stillet i udsigt, da han skiftede til AGF sidste sommer.

2 min læsning
Dawid Kurminowski var skuffet over AGFs spillestil i sidste sæson
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Dawid Kurminowski skiftede til AGF i sidste sæson, og han har endnu tilgode at få sit endelige gennembrud.

Med kun to mål i 25 superligakampe har polakken skuffet de lokale tilhængere, og det har skortet med fast spilletid. Dawid Kurminowski er ofte blevet benyttet som indskifter i sine kampe i den hvide trøje.

Ifølge polakken er der dog en god grund til den manglende succes. Spillestilen er forkert.

– Jeg var skuffet over, hvordan vores spillestil var. De ting, der blev præsenteret for mig i forbindelse med mit skifte, var meget forskellige fra det, der skete efterfølgende. I de første runder forsøgte vi faktisk at spille teknisk og kombineret, men det lykkedes ikke særlig godt, og så vi vendte hurtigt tilbage til den gamle stil med lange bolde og kontraer. Det er svært for mig at finde mig selv på banen under de omstændigheder, siger Dawid Kurminowski til det polske medie Weszlo om AGF’s dårlige sæson før sommerferien.

Ung AGF-angriber på udleje: Denne kompetence vil jeg særligt arbejde på

Kurminowski håber, der kommer bedre betingelser under klubbens nye træner Uwe Rösler.

– Han vil spille en meget mere åben form for fodbold, så jeg håber, der kommer bedre dage for mig,

– Spillet er rigtig hårdt i Danmark. Dommerne fløjter ikke engang frispark i situationer, der kan ofte kan give gult kort i Polen eller Slovakiet. Du bliver bedt om at rejse dig. Kvaliteten er også højere. Når man for eksempel spiller med Brøndby, kan man se, at stort set alle er teknisk veltrænede, så de kan komme ud af et højt pres. I Slovakiet var det ofte nok at lukke den ene side. Det er ikke så nemt i den danske liga.

Dawid Kurminowski og AGF spiller søndag mod Viborg på hjemmebanen Ceres Park. Den kamp starter klokken 14.00.

Timeline

Notifications

Notifikationer