2 min læsningINDBLIK: Disse spillere jagtes af Premier League-klubber

Der er snart kick off til den nye sæson i Premier League, og klubberne arbejder på at hente de sidste spillere til trupperne. Se hvem de største klubber kæmper om.

2 min læsning
Der er mange spændende navne i spil hos topklubberne i Premier League
Foto: Ritzau Scanpix

Der er allerede blevet handlet en del spillere i Premier League, og de største klubber har markeret sig med store sommerindkøb.

Manchester City har sikret sig den farlige norske angriber Erling Haaland, Arsenal har købt Jesus, Chelsea har hentet Raheem Sterling og Liverpool har købt Darwin Nunez i Benfica.

Men det slutter ikke her. Flere af de store Premier League-klubber er stadig ude efter forstærkning, og du får her overblikket over, hvilke spillere der kan være på vej til den bedste engelske række.

Manchester City jagter Brightons Cucurella

Ifølge Sky Sports så har Manchester City allerede placeret et tilbud hos Brighton på 30 millioner pund for Marc Cucurella, hvilket dog er blevet afvist. Brighton vil have mindst 50 millioner pund for deres spanske venstreback, som Guardiola gerne ser trække den lyseblå City-trøje over hovedet.

Tottenham har fået afvist bud på Zaniolo

Tottenham Hotspur skulle være interesseret i at bytte holdets egen spiller Joe Rodon med Romas midtbanespiller Nicolo Zaniolo. Spurs-manager Antonio Conte skulle have tilbudt 25 millioner pund oveni handlen, udover midterforsvareren, men alt blev afvist af Tottenhams tidligere manager Jose Mourinho. Det er Daily Express, der skriver det.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Newcastle jagter Šeško og Ivan Toney

Newcastle skal for alvor have forstærket sig før denne sæson, så en plads i bunden af Premier League kan byttes ud med en topplacering for de ambitiøse nordenglændere. Til det formål jagter klubben ifølge Daily Mail Benjamin Šeško i Red Bull Salzburg, og de skulle også være interesseret i at købe Ivan Toney fra Brentford og Thomas Frank.

Liverpool leder igen i Portugal

Liverpool FC har allerede hentet portugisisk stjernemateriale i Darwin Nunez, men Jürgen Klopp er angiveligt interesseret i endnu en spiller fra det sydeuropæiske land. Det drejer sig ifølge Daily Express om 23-årige Matheus Nunes, der også skulle være jagtet af Chelsea og Manchester City.

Chelsea skubber Barca ud af Koundé-kampen

Jules Koundé er en eftertragtet herre, og kampen om den 23-årige franske forsvarsspiller har for alvor være intens mellem Chelsea FC og Barcelona. Men med et bud på 55 millioner pund har Chelsea efterhånden spillet Barcelona ud på et sidespor. Og Koundé ligner en ny mand under Thomas Tuchels vinger. Kilde: Marca.com.

Der er masser af transferrygter i europæisk fodbold lige nu, og hvis du vil holde dig opdateret hele tiden, kan du downloade campo.dk’s app.

Timeline

Notifications

Notifikationer