Premier League

Officielt: Darwin Nunez skifter til Liverpool i rekordhandel

Benfica har solgt deres unge stjerneangriber Darwin Nunez til Liverpool, der skifter i en regulær rekordtransfer.

Darwin Nunez, Liverpool Premier League
Darwin Nunez er ny mand i Liverpool. Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er netop blevet officielt, at den 22-årige angriber fra Uruguay, Darwin Nunez, skal tørne ud for Liverpool til næste sæson, efter han mandag har bestået sit lægetjek.

Den målfarlige uruguayaner er blevet præsenteret i en video på Liverpools officielle Twitter-profil



Rygterne om den rekordstore transfer af Benfica-spydspidsen til den røde Merseyside-klub har floreret kraftigt den seneste uge. Den er nu blevet bekræftet og bliver intet mindre end den dyreste spillerhandel i Liverpools historie.

Darwin Nunez kommer til klubben for i underkanten af 600 millioner danske kroner med mulige klausuler, der kan indbringe op til hele 744 millioner til den portugisiske traditionsklub Benfica.

Hvis blot halvdelen af disse bonusser og klausuler bliver indfriet, er Nunez med længder den dyreste spiller, som Liverpool har købt til klubben. Her skal vi tilbage til 2018 for at finde den hidtil dyrestindkøbte spiller i form af den hollandske midtstopper, Virgil van Dijk, der skiftede fra Southampton for 630 millioner danske kroner.

Den uruguayanske targetman er blevet udstyret med en seksårig kontrakt, der løber frem til sommeren 2028.

Medie: Tre Premier League-klubber jagter offensivspiller i Liverpool



Nunez har da også haft en forrygende sæson, hvor det blev til 34 mål i 41 optrædener i den hjemlige liga, pokalturneringen og Champions League. I sidstnævnte turnering gjorde Nunez sig da også bemærket, da han nettede to gange mod netop Liverpool.

Nunez er blandt andet hentet ind som offensiv forstærkning, eftersom Sadio Mané er tæt på et skifte væk fra klubben. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P