2 min læsningProfil vil bygge på: Alle drømmer om at score mål og lave assists

Gustav Isaksen ser frem til fredagskampen mod Silkeborg IF, hvor han gerne vil fortsætte fine takter fra Superliga-premieren.

2 min læsning
Gustav Isaksen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredag aften skydes anden runde i Superligaen i gang med et opgør mellem to medaljevindere fra den seneste sæson.

Her tager sølvinderne fra FC Midtjylland nemlig imod Kent Nielsens bronzehold fra Silkeborg, der ikke formåede at hente et eneste point mod Bo Henriksen i fjor.

Selvom statistikken i nyere tid dermed helt afgjort er på FC Midtjyllands side, forventer Gustav Isaksen en svær kamp. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

Trupnyt: To FC Midtjylland-stjerner ude mod Silkeborg IF

– Kampene mod Silkeborg er altid svære. De er sindssygt dygtige, og vi har stor respekt for dem. På den anden side har vi også set, at vi kan slå dem. Vi kan straffe dem mange steder, men især på omstillinger tror jeg, vi bliver farlige. Vi må ikke blive nervøse, når de står og spiller med bolden. Det handler derimod om at være skarpe, når vi får den, siger den 21-årige offensivspiller, der startede sin superligasæson med at blive FC Midtjyllands første – og indtil videre eneste – målscorer i Superligaen.

Takter, han nu vil forsøge at bygge videre på.

– Alle spillere drømmer om at score mål og lave assists, og det gør jeg også. Jeg håber, jeg kan holde det kørende. Så længe jeg skaber en masse chancer, handler det blot om at få prikket dem ind, siger han og slutter:

– Jeg føler mig på toppen lige nu. Når man kommer ind i et flow med mange kampe, føler man, at det ruller derudaf.

Silkeborg jagter revanche mod FCM: Stjerne tilbage i truppen

Kampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF har kickoff fredag aften klokken 19:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

På tirsdag spiller midtjyderne returkamp i kvalifikationen til Champions League, hvor man skal en tur til Cypern og forsøge at avancere til tredje runde med 1-1 mod AEK Larnaca i bagagen.

Her er det allerede blevet afgjort, at FC Midtjylland skal op mod de portugisiske bronzevinder fra Benfica, hvis den mission lykkes.

Timeline

Notifications

Notifikationer