2 min læsningTidligere Liverpool-spiller om afhængighed: Jeg kunne ikke huske, hvor ‘hjem’ var

Der har tidligere været fokus på et overforbrug af smertemedicin i professionel fodbold og særlig for år tilbage, var det et stort problem i både dansk og international fodbold. Det åbner tidligere Liverpool-målmand Chris Kirkland nu op for.

2 min læsning
Chris Kirkland afslører stor pillemisbrug gennem sin karriere
Foto: wikicommons

Adskillige professionelle fodboldspiller har oplevet et for stort pres gennem karrieren, og for flere har det medvirket til et misbrug af smertestillende medicin.

Den tidligere Liverpool-målmand Chris Kirkland fortæller nu åbent om sit misbrug gennem karrieren, der peakede, da han ikke selv kunne finde hjem.

– Jeg troede, jeg skulle dø. Jeg vidste ikke, hvem jeg var. Jeg kunne ikke huske, hvor mit hjem var. Jeg kom kun hjem, fordi jeg satte ‘hjem’ ind i navigationen, hvor den allerede var indstillet. Ellers ved jeg ikke, hvor jeg ville være endt, lyder det blandt andet fra Kirkland i et interview med den engelske avis The Guardian.  

Kirkland, der tidligere har spillet for blandt andre Liverpool, West Bromwich Albion, Wigan, Leicester og Sheffield Wednesday, har nu fået stor hjælp af sin kone, men afhængigheden har haft store omkostninger for den tidligere fodboldspiller.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Hverdagen bød på løgne og bedrag for at skaffe flere smertestillende piller.

– Jeg ringede til lægerne og sagde: ‘Jeg har mistet dem, jeg har brug for nogle flere’. Eller jeg ville få dem på internettet. Der var tidspunkter, hvor det var meningen, at jeg skulle være nogle bestemte steder, og jeg var ikke være i den rigtige tilstand eller havde taget for mange tabletter, så jeg måtte ringe og sige: “Jeg har fået en punktering” eller andre undskyldninger, hvilket er forfærdeligt, siger Kirkland endvidere i det grundige interview.

Liverpool-profil om Nunez: Målene skal nok komme

Kirkland nåede at spille 45 kampe for Liverpool i starten af dette årtusinde.

Timeline

Notifications

Notifikationer