Premier League

Liverpool-profil om Nunez: Målene skal nok komme

Nyindkøbte Darwin Nunez har været under hård kritik på de sociale medier på bagkant af Liverpools første kampe i pre-season.

Soccer Football - Pre Season Friendly - Manchester United v Liverpool - Rajamangala National Stadium, Bangkok, Thailand - July 12, 2022 Liverpool's Darwin Nunez reacts REUTERS/Athit Perawongmetha

Det har ikke taget rivaliserende fans længe at finde håret i suppen ved Liverpools nye dyrtindkøbte 9’er, Darwin Nunez. Her blot to kampe inde i Liverpools pre-season har uruguayaneren allerede været under hård kritik på de sociale medier for ikke at have fået nettet til at baske endnu.

Men selvom den 23-årige stadig har sit første mål til gode, tror Liverpools højre-back, Trent Alexander-Arnold, på, at hans nye holdkammerat nok skal finde formen snart.

Liverpool-profil om rekordindkøb: Han er fantastisk, men skal have tid

– Han lærer stadig, hvordan vi spiller, og vi lærer, hvordan han spiller. Der går ikke længe, før vi kommer til at få den der relation, fortæller Alexander-Arnold i kølvandet på Liverpools anden træningskamp på deres pre-season tour ifølge Liverpool Echo.

– Jeg er sikker på, vi kommer til at kunne levere bolde, han kan score på. Man kan se, hvordan han higer efter at score hans første mål, men jeg er sikker på, at når det kommer, kommer de som busser i London, fortæller englænderen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Liverpool har startet deres sæsonforberedelser med træningskampe mod Manchester United og Crystal Palace, hvori Nunez har fået henholdsvis 30 minutter og 45 minutters spilletid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P