1 min læsningNy Brøndby-spiller beæret over egen fremgang: Ikke regnet med at være her

Sebastian Sebulonsens er overrasket over at være havnet i Brøndby IF.

1 min læsning
Sebastian Sebulonsen Brøndby IF debut
Sigurd Rosted, Sebastian Sebulonsen, Mads Hermansen og Frederik Alves Ibsen efter superligakampen mellem Brøndby IF og AGF på Brøndby Stadion, søndag den 17. juli 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Sebastian Sebulonsen har på rekordtid opnået et niveau, der overrasker ham selv.

For tre sæsoner siden befandt den 22-årige nordmand sig i den tredjebedste norske række, da han tørnede ud for Sola.

Brøndby jagter europæisk gruppespil: Midtbaneprofil er ikke med – Greve vender tilbage

I sommer købte Brøndby IF så Sebulonsen fra Viking for omkring 11 millioner kroner, hvor han i søndags spillede samtlige 90 minutter i debutkampen mod AGF – og skridtet op ad rangstigen til den danske Superliga, er ifølge Sebulonsen selv kommet som et chok.

– Det er gået ret stærkt. Jeg havde måske ikke helt forestillet mig, at jeg ville være, hvor jeg er i dag, men jeg har altid trænet hårdt og målrettet, lyder det fra Sebastian Sebulonsen til Eurosport.no.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

En bestemt mental indstilling har dog bragt den unge nordmand til det niveau, han nu skal vise frem for Brøndby.

– Samtidig har jeg hele tiden vist, at jeg ville være professionel fodboldspiller og haft troen på, at det nok skulle lykkes, siger Brøndby-spilleren.

Udover sit indtog i Superligaen har Sebulonsen etableret sig på det norske U21-landshold med ti kampe og en enkelt scoring.

Timeline

Notifications

Notifikationer