Bundesligaen

Nagelsmann ryster på hovedet: FC Barcelona har ingen penge, men køber alle dem, de vil have

Julian Nagelsmann forstår ikke, hvordan FC Barcelona kan købe så mange dyre spillere, når de ikke ejer kongens mønt.

Julian Nagelsmann forstår ikke, hvordan FC Barcelona kan købe så mange dyre spillere, når de ikke ejer kongens mønt
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

FC Barcelona har handlet prominente navne ind i dette transfervindue. Foruden Andreas Christensen og Franck Kessie, der begge kom til klubben på en fri transfer, har de haft den store pung fremme for at købe både Raphinha fra Leeds og Robert Lewandowski fra Bayern München.

Særligt handlen af den polske stjerneangriber giver ikke mening ifølge Julian Nagelsmann, der er træner for netop Bayern München.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Barcelona er den eneste klub, der ikke har penge, men de køber alle de spillere, de vil have. Jeg ved ikke, hvordan det kan lade sig gøre. Det virker mærkeligt og skørt i min verden, fortæller han i et interview med Sky Sports ifølge Corriere dello Sport.

Debut til ‘AC’, da overlegne FC Barcelona uddelte læsterlige klø til Higuain & co.

Handlerne af Lewandowski og Raphinha er sammenlagt løbet op i 766 millioner danske kroner, mens klubben har indkasseret små 160 millioner for salgene af Philippe Coutinho til Aston Villa og Rey Manaj til Watford.

En af årsagerne til den catalanske storklubs købekraft skal dog findes i den kapitalindsprøjtning, de fik tilført i juni. Læs mere om den HER.

FC Barcelona-præsident: Vi er slet ikke færdige med at handle endnu!

Julien Nagelsmann har selv fået et par prominente navne til sin tyske gigantklub. Herunder Sadio Mané fra Liverpool, mens både Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui er kommet til fra Ajax.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P