Debut til ‘AC’, da overlegne FC Barcelona uddelte læsterlige klø til Higuain & co.

FC Barcelona spillede natten til onsdag en testkamp mod Inter Miami, som de vandt knusende sikkert. Her var hele tre debutanter i spil for den catalanske storklub.

Andreas Christensen fik debut for FC Barcelona

Andreas Christensen, Franck Kessie og Raphinha startede alle tre inde og fik debut, da FC Barcelona natten til onsdag sønderbankede MLS-klubben Inter Miami med 6-0 på et total udsolgt DRV PNK Stadium i Fort Lauderdale, Florida.

Med tre mål i hver halvleg blev det en ‘walk-over’ for Andreas Christensens nye klub, som fik 45 minutters i sin debut for Xavi’s tropper.

Uofficiel debut i vente til ‘AC’: Det bliver fantastisk!

Pierre Emerick-Aubameyang åbnede ballet efter 19 minutter. Seks minutter efter kunne nyindkøbte Raphinha gøre det til 2-0, inden Ansu Fati sørgede for en 3-0 føring ved pausen. Den tidligere Leeds-stjerne Raphinha sørgede desuden for to oplæg i første halvleg.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Til anden halvleg skiftede begge klubber stort set hele holdkortet ud, og det gav blandt andet plads til Gavi, Memphis Depay og Ousmane Dembele, som alle kvitterede med en scoring hver. Du kan se alle målene i bunden af artiklen.

På skudstatistikkontoen endte kampe således 23-1 i FC Barcelonas favør, hvorfor Inter Miami, der havde den tidligere Chelsea-angriber Gonzalo Higuain i startelleveren, aldrig rigtig kunne stille noget op.

Officielt: Robert Lewandowski skifter til FC Barcelona

Næste modstander for den catalanske topklub er på Allegiant Stadium i USA mod de spanske mestre fra Real Madrid. Her kan ‘AC’ få uofficiel El Clasico-debut.