3F Superligaen

Randers FC’s sportsdirektør slår fast: Nyindkøbt forsvarsdirigent får en god lønpose

Sportdirektøren i Randers FC, Søren Pedersen, siger til lokalmediet Randers Amtsavis, at nytilkomne Daniel Høegh bliver aflønnet efter kvalifikationerne på banen - derfor er det en 'god løn'.

Søren Pedersen fortæller om Daniel Høegh-transferen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

31-årige Daniel Høegh er ny mand i den kronjyske hesteflok. Han blev i går købt fri af sin kontrakt med de danske pokalmestre fra FC Midtjylland, hvor han var kommet i regulær overskud.

Nu er han så allerede udnævnt til den nye leder i Randers-forsvaret, efter klubben vinkede farvel til Simon Piesinger i dette transfervindue.

Høegh kommer desuden til at få en solid løn, der er afmålt efter kvalifikationerne på banen. Det fortæller den sportslige direktør Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Ekspert om Pione Sisto-gate: Han er færdig i FC Midtjylland

– Det koster selvfølgelig penge, når vi henter en rutineret spiller i FC Midtjylland. Transferen har ikke været ret høj, men der er ingen tvivl om, at Daniel får en god løn, forklarer sportsdirektøren og tilføjer:

– Transferen skal ses i et samlet billede. Han er en leder, som gør dem omkring sig bedre og får hele holdet til at præstere. Han skal være med til at gøre os endnu dygtigere, og på den måde stiger værdien på vores salgbare spillere også, lyder det afsluttende fra Søren Pedersen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app
Udlejet AGF’er om sin første tid i Valur: En unik mulighed for mig – jeg vil lære at spille voksenfodbold

Daniel Høegh tilsluttede sig allerede i går træningspasset på Viborgvej i Randers, og kan muligvis se frem til sin superligadebut for det kronjyske mandskab, når Randers FC før besøg af OB på Cepheus Park søndag kl. 14:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P