3F Superligaen

Ekspert om Pione Sisto-gate: Han er færdig i FC Midtjylland

Fodboldeksperten Lars Jacobsen er ikke et sekund i tvivl. Pione Sisto har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland.

Pione Sisto , FC Midtjylland og Peter Ankersen , FC København. Superligakampen imellem FC Midtjylland og FC København i Herning, søndag den. den. 1 maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

27-årige Pione Sisto er røget helt ud af FC Midtjyllands førstehold efter nogle interne kontroverser i klubben.

Faktisk er han endt helt ude i kulden på U19-holdet, og derfor er fodboldeksperten hos Discovery+, Lars Jacobsen, sikker på, at Sisto har optrådt for superligasølvvinderne for sidste gang.

INDBLIK: Pione Sistos magiske og turbulente fodboldrejse – hvad så nu?

– Nej, der er jo ikke nogen vej tilbage for Pione Sisto i FC Midtjylland. Det skal være et andet sted, men vi må også konstatere, at klubber også kigger på sådan noget. (…) Jeg synes, det er ærgerligt, for det er en rigtig dygtig fodboldspiller, der kan nogle ting, som ikke mange kan. Det er ærgerligt, at det spildes på den her måde, forklarer Lars Jacobsen i studiet på Discovery+.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Pione Sisto har angiveligt stillet sig utilfreds med Bo Henriksen og trænerteamets disposition om, at bænke ham i en træningskamp mod Gent i ugen før superligapremieren mod Randers FC. Derfor nægtede han at ‘præstere’, da han blev sendt i aktion i venskabskampen. Det kan du læse mere om herunder.

Steinlein åbner op om Sisto-sag: Han sprintede kun én meter!

Ifølge den tidligere landsholdsback og nuværende fodboldekspert, er det ultimativt op til Pione Sisto, at sige undskyld. Men det tror Lars Jacobsen dog ikke på længere.

– Hvis man har lavet en fejl, så må man række hånden i vejret og prøve at se, om man kan komme tilbage. Men jeg tror ikke, at det bliver i Midtjylland uanset hvad, for der sidder også en spillertrup, der vil sige, “Okay, man kan slippe afsted med det,” og det kan også skade et eller andet, slutter Lars Jacobsen.

Bekræftet: Randers FC køber Daniel Høegh hos vicemestrene

I aften tager FC Midtjylland hul på deres Champions League-kampagne, når cypriotiske AEK Larnaca gæster MCH Arena i den første af i alt to kvalifikationskampe i 2. runde. Her er Sisto heller ikke med, ligesom han ej heller var med i fredagens superligakamp mod Randers FC.

Du kan se kampen på TV3+ eller Viaplay kl. 19:45 – og truppen til kampen er HER.

Vi dækker desuden Champions League-kampen i vores liveblog, så følg med her på sitet i aften.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P