Serie A

Officielt: Juventus præsenterer de Ligt-erstatning hentet hos lokalrivaler

I går blev det officielt, at Juventus solgte Matthijs de Ligt til Bayern München. Nu er der hentet en brasiliansk erstatning til den position i form af Gleison Bremer.

Gleison Bremer skifter til Juventus FC
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Med et farvel til den hollandske topspiller Matthijs de Ligt tirsdag, lå det i kortene af Juventus ville præsentere en ny forsvarsspiller snarligt.

I dag har klubben fra det nordlige Torino så hentet den 25-årige brasilianske stopper Gleison Bremer fra den sydligt beliggende lokalrival Torino FC.

Bekræftet: Forsvarsstjerne forlader Juventus – skifter til tyske giganter

Han bliver klubbens femte signing til førsteholdet i dette vindue, da klubben tidligere har hentet Paul Pogba hjem på en fri transfer, Angel di Maria i Paris Saint-Germain, Federico Chiesa i Fiorentina og Andreas Cambiaso i Genoa.

Ifølge den normalt pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano, vil Juventus betale i omegnen af 41 millioner euro for Bremer, som svarer til 305 millioner danske kroner.

Officielt: Mourinho henter gratis landsholdsprofil med fortid i Juventus

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den store og stærke forsvarsspiller vil ifølge Romano få en femårig kontrakt, der har udløb i sommeren 2027.

Gleison Bremer fik sin fodboldopdragelse i Atletico Mineiro, men sit gennembrud i Torino FC, som han nåede at repræsentere 110 gange med fem mål og tre målgivende afleveringer til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P