Serie A

Officielt: Pogba vender retur til Juventus

Paul Pogba er tilbage i Juventus, hvor han er skiftet til på en fri transfer fra Manchester United.

Paul Pogba er tilbage i Juventus
Foto: Juventus.com

Paul Pogba er klar til at tørne ud for den italienske storklub Juventus for anden gang. Han er skiftet til Torino-klubben fra Manchester United på en fri transfer.

Det bekræfter den italienske klub på sin hjemmeside mandag.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Paul Pogba bliver Juventus’ tredje sommertilgang, da man tidligere præsenterede den italienske landsholdsprofil Federico Chiesa og senest Angel di Maria, der også kom på en fri transfer.

Officielt: Rutineret stjerne klar for Serie A-gigant

Den franske landsholdsspiller er blevet udstyret med en kontrakt gældende frem til sommeren 2026 skriver flere medier og transferjournalisten Fabrizio Romano. Dette er dog ikke bekræftet af klubben.

Den 29-årige franskmand spillede 232 kampe for Manchester United, siden sit skifte i sommeren 2016 for over 750 millioner kroner. Han nåede at score 39 mål og levere 51 målgivende afleveringer.

I Juventus har han tidligere været en nøglefigur og vundet trofæer på samlebånd. Det er blevet til 177 kampe, 34 mål, 40 assists, mens han har fire Serie A-titler, to italienske cup-triumfer og tre Super Cup-pokaler under bæltet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P