2 min læsningOfficielt: Rutineret stjerne klar for Serie A-gigant

Den 34-årige Àngel Di María er fortid i Paris Saint-Germain, og nu har han fundet sin nye arbejdsgiver i det italienske.

2 min læsning
Angel Di Maria
Foto: juventus.com

Den driblestærke og aldrende argentiner, Àngel Di María, har denne sommer ikke fået sin kontrakt forlænget med den franske mesterklub Paris Saint-Germain.

Rygterne har efterfølgende længe svirret om, hvor den 34-årige kantspiller skulle fortsætte sin karriere, men nu er det blevet bekræftet fra officiel kant, at han skal tørne ud for Juventus i den kommende sæson.

Det melder de italienske giganter fredag på sin hjemmeside, hvor man dagen igennem kan følge med i alt fra argentineres ankomst til selve præsentationen, som vil finde sted efter lægetjekket.

Svingdøren i høj fart: Juventus siger farvel til tre profiler

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den venstrebenede offensivspiller har 295 kampe for PSG på bagen, hvor det er blevet til 93 mål og 113 assists. Han har ligeledes repræsenteret det argentinske landshold 122 gange, hvor det er blevet til 25 scoringer.

Journalist: Pogba og Juventus er nået til enighed

Àngel Di María har været vidt omkring i sin glorværdige karriere, hvor han foruden Paris Saint-Germain også har repræsenteret Real Madrid, SL Benfica, Manchester United og Club Atlético Rosario Central i hjemlandet.

Timeline

Notifications

Notifikationer