2 min læsningOfficielt: Barca sikrer sig brasiliansk forstærkning

FC Barcelona kan endelig præsentere Raphinha efter lang tids tovtrækkeri med Leeds. Den catalanske storklub skulle have styr på økonomien, inden skiftet kunne gennemføres.

2 min læsning
Raphinha skifter til FC Barcelona
Foto: REUTERS/Albert Gea.

FC Barcelona har været særdeles aktive i transfervinduet med tilgangen af Franck Kessié og Andreas Christensen på fri transfer, mens der omvendt også er sendt spillere væk fra den catalanske storklub.

Nu kan FC Barcelona så langt om længe præsentere Raphinha som ny spiller i klubben efter en forrygende sæson i Leeds United, hvor han scorede 11 mål i 35 Premier League-optrædener. Det er endnu ikke offentliggjort hvor lang en kontrakt, der er tale om.

Der har længe været interesse fra FC Barcelona i den 25-årige brasilianer, men økonomiske problemer i klubben har sat en stopper for offentliggørelsen før nu.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FC Barcelona har som nævnt også sagt farvel til spillere. Det drejer sig om Philippe Coutinho, der har fået en permanent aftale i hus hos Aston Villa. Det samme gør sig gældende for Adama Traoré, der også er vendt retur til Premier League og Wolverhampton.

Medier: Chelsea og Barca i budkrig om Raphinha – Arsenal vil hente gammel kending hjem i stedet for!

Også midtstopperen Clément Lenglet er hoppet en tur til Premier League, hvor Tottenham har lejet ham for resten af sæsonen.

Foruden Leeds United har ombejlede Raphinha også tørnet ud for franske Rennes samt Sporting Lissabon og Vitória Guimaraes i Portugal.

PORTRÆT: FC Barcelona – Mere end en klub

Øverst i artiklen kan du nyde alle Premier League-scoringer fra Raphinha i den forgangne sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer