3F Superligaen

Medie melder om Superliga-transferbombe: FCK forhandler med bronzevinderne om offensiv profil

Ifølge et dansk medie, er de forsvarende mestre fra F.C. København i fuld gang med at forhandle med Silkeborg IF om en af deres absolut største profiler.

Peter Christiansen vil gerne hente Nicolai Vallys til klubben
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Silkeborg IF havde en fremragende oprykkersæson i 2021/22, der som bekendt endte med bronzemedaljer og en europæisk kvalifikationsplads. Har gjorde flere spillere sig positivt bemærket, herunder VHS-banden i form af Nicolai Vallys, Nicklas Helenius og Sebastian Jørgensen.

Nu skriver mediet bold.dk, at de danske mestre skulle være mere end bare interesseret i Vallys. Faktisk er de i skrivende stund i gang med at forhandle om en potentiel transfer.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

25-årige Nicolai Vallys leverede 10 mål og 11 målgivende afleveringer i seneste sæson, og han har halvandet år tilbage af sin kontrakt med klubben fra Søhøjlandet.

Uwe Rösler om den første tid i AGF: Jeg var i chok

I F.C. København vil der være hård konkurrence om pladserne på den venstrekant, som Nicolai Vallys primært har spillet på. Her råder Jess Thorup både over landsholdsspilleren fra Sverige Viktor Claesson og det danske FCK-talent William Bøving.

En helt anden historie har ligeledes ramt medierne i dag, som omhandler en forlængelse af en FCK-profil, der er navnebror til Vallys. Læs mere om det i nedenstående artikel.

Medie: F.C. København forlænger med dansk landsholdsspiller

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P