3F Superligaen

Medie: F.C. København forlænger med dansk landsholdsspiller

De forsvarende danske mestre fra F.C. København er angiveligt tæt på, at uddele en ny kontrakt til én af deres rutinerede kræfter i bagkæden.

Ny kontrakt er på vej til Nicolai Boilesen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

30-årige Nicolai Boilesen har under ét år tilbage af sin kontrakt med det danske mestre fra F.C. København, og derfor skal ‘Løverne’ med sportsdirektøren Peter ‘PC’ Christiansen snart tage stilling til, hvad de vil gøre med den boldstærke landsholdsspiller.

Nu tyder det dog på, at FCK er klar med et nyt kontrakttilbud til Boilesen, der skulle være mere lukrativt, end det han afviste for blot nogle få måneder siden. Det skriver B.T. i dag.

Randers FC’s sportsdirektør slår fast: Nyindkøbt forsvarsdirigent får en god lønpose

I slutningen af den seneste sæson lignende Boilesen ellers en uønsket spiller i hovedstadsklubben, hvor han blev bænket i flere kampe. Historien døde dog hurtigt ud til fordel for omtalen af en ‘forringet kontrakt’, som Boilesens bagland var næsten forarget over.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men nu ser det altså ud til, at den tidligere Ajax-spiller får en forlængelse, og dermed kan forsætte endnu en epoke i den hvidklædte storklub.

Debut til ‘AC’, da overlegne FC Barcelona uddelte læsterlige klø til Higuain & co.

Nicolai Boilesen har spillet 165 kampe for F.C. København i de seks sæsoner, han har optrådt for dem. Han startede inde i sæsonpremieren mod AC Horsens i weekenden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P