2 min læsningAGF-profil snart tilbage efter skadeshelvede: Føler mig hurtigere, lettere og bedre

Benjamin Hvidt har tilbragt det sidste år på sidelinjen, men mandag tørnede han igen ud for AGF. Nu øjner profilen sin Superliga-retur - stærkere end før.

2 min læsning
Benjamin Hvidt AGF tilbage skade
AGF's Benjamin Hvidt i 3F Superliga-kampen mellem Randers FC og AGF på Cepheus Park i Randers, søndag den 9. maj 2021.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

I søndags markeredes årsdagen for Benjamin Hvidts skæbnesvangre knæskade – dagen efter var han endelig tilbage på grønsværen.

Den 22-årige midtbanespiller rev sit korsbånd over dagen før Superliga-premieren i sidste sæson mod Brøndby IF. Et år og en dag senere fik han bolden at føle igen, da han tørnede ud for AGF’s u-19 hold.

Uwe Rösler om den første tid i AGF: Jeg var i chok

– Det er en fin markering på årsdagen, at jeg nu har prøvet at spille en rigtig kamp igen. Det har været længe undervejs, og sommerferien har også udskudt det lidt. Men jeg er glad for at være i gang igen, siger Benjamin Hvidt til Stiften.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I sit fravær fra fodbold har Hvidt intensivt brugt året på genoptræning af knæet, men også på at kunne vende tilbage i endnu bedre fysisk stand.

– For at være helt ærlig, så føler jeg mig faktisk hurtigere, lettere og bedre nu end før, jeg blev skadet. Jeg har bygget rigtig meget på i styrkelokalet, og det kan jeg mærke, lyder det fra Hvidt.

Midtbane-motoren har trænet med førsteholdet siden truppen vendte tilbage fra sommerferie, og selvom han ikke er tilbage i topform, betød 45 minutters spilletid for ungdomsholdet alverdens.

Udlejet AGF’er om sin første tid i Valur: En unik mulighed for mig – jeg vil lære at spille voksenfodbold

– Det er fandeme dejligt at være tilbage. Jeg har savnet at være ude på banen hver dag. Jeg nyder det. Jeg tager små skridt, selvom det har taget lang tid. Men det handler om at bygge på, fastslår AGF-profilen.

Benjamin Hvidt regner med at gradvis forøge spilletiden for AGF’s u-19 mandskab, indtil han vender tilbage til Superligaen.

Timeline

Notifications

Notifikationer