3F Superligaen

Steinlein åbner op om Sisto-sag: Han sprintede kun én meter!

Pione Sisto og FC Midtjylland er i de seneste dage kørt helt skævt af hinanden. Nu forklarer Claus Steinlein, hvorfor parterne er endt i den situation.

Pione Sisto, FC København og Rasmus Falk, FC København. Superligakampen imellem FC Midtjylland og FC København i Herning, søndag den. den. 1 maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Sisto-lejren er raget uklar med FC Midtjylland. Det hele startede onsdag, da agent og bror Angelo Sisto fortalte, at der ingen tillid er i forholdet mellem Pione Sisto og klubben.

Den udmelding var ikke helt ensrettet med, hvad Claus Steinlein havde sagt godt en uge tidligere. På det tidspunkt lød det, at Sisto smadrede bip-testen og så godt ud i opstarten.

Nu fremlægger FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein sin udgave af, hvorfor det er endt, som det er.

INDBLIK: Pione Sistos magiske og turbulente fodboldrejse – hvad så nu?

– Det hele så positivt ud. Så valgte trænerteamet i den sidste testkamp i Belgien at sætte Pione Sisto på bænken, fordi de gerne ville se Dreyer, Isaksen og Chilufya på toppen, da det var dem, der spillede mest i slutspillet. Trænerteamet ville gerne se dem sammen i træningskampene. Det blev Pione skuffet og træt af, siger FCM-direktøren og fortsætter.

– Da han blev skiftet ind med en halv time igen, sprintede han en meter. Pione er en af vores mest løbestærke spillere, og normalt ville han på en halv time sprinte 50 meter. Alle kunne se, at han var træt af det, og han sendte et meget klart signal, siger Claus Steinlein til TV3 Sport.

Sisto-agent kan ikke genkende Steinleins historie: Pione har ageret professionelt

Herefter fulgte et møde mellem Sisto og FC Midtjylland, hvor det siden er kørt skævt i forholdet mellem de to. Du kan se hele interviewet med FCM-direktøren i toppen af artiklen.

Sistos agent og bror Angelo Sisto forklarer, at han slet ikke kan genkende billedet, som Steinlein har tegnet i sin forklaring. Den historie kan du læse her.

FC Midtjylland åbner sæsonen uden Sisto fredag klokken 19.00, hvor Randers FC gæster MCH Arena. Du kan se startopstillingerne her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P