2 min læsningThorup efter choknederlag: Dét her gør mig allermest ked af det

Jess Thorups skuffelse var ikke til at overse, da han mødte pressen efter nederlaget til AC Horsens i Parken, hvor FCK satte tilskuerrekord i en åbningskamp.

2 min læsning
Thorup
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Hvad der skulle have været en vaskeægte festdag i Parken – med 22.184 tilskuere som er ny åbningsrekord hos F.C. København – endte som et sandt chok.

De danske mestre tabte som bekendt nemlig åbningskampen til oprykkerne fra AC Horsens med 1-0. Noget, som har efterladt Jess Thorup i en trist tilstand. Det fortæller han i et interview med Viasat:

– Jeg synes alt, der er foregået de sidste tre-fire uger i forhold til forberedelser og træningskampe, har tegnet en retning af, at vi fortsatte, hvor vi slap i sidste sæson.

Chok-premiere af de danske mestre: FCK skuffede fælt mod AC Horsens

– Vi vil ind og være stærkere på endnu flere af spillets facetter, men det er klart.. Det ser jeg ikke i dag. Specielt ikke i anden halvleg. Første halvleg kan vel være godkendt i forhold til chancer og så videre. Anden halvleg bliver for stereotyp.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Til slut i interviewet sætter Jess Thorup ord på én ting, der særligt gør ham ked af det.

– Jeg er rigtig træt af – og ked af – at vi skuffer mere end 22.000, som havde fundet vej til Parken her i sommerperioden. Det er ganske imponerende. Så det er egentlig det, der gør mig allermest ked af det. Samtid med, at vi selvfølgelig mistede tre sindsygt vigtige point.

Chok-premiere af de danske mestre: FCK skuffede fælt mod AC Horsens

Du kan se hele interviewet med Jess Thorup øverst i artiklen.

F.C. København og Jess Thorup skal nu forsøge at rejse sig igen på søndag, når man tørner sammen med AaB på udebane.

Timeline

Notifications

Notifikationer