2 min læsningUnited-midt: Sidste sæson er et ømt punkt – nu skal vi vinde trofæer

Scott McTominay er ikke i tvivl. Manchester United kan rejse sig fra sidste sæson og igen gå efter trofæer.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - May 7, 2022 Manchester United's Scott McTominay in action with Brighton & Hove Albion's Yves Bissouma REUTERS/Ian Walton EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester United har denne sommer skiftet ud på trænerposten. Nu sidder Erik ten Hag med styrepinden, og der er mulighed for forbedring.

I sidste sæson sluttede Manchester United på sjettepladsen og samtidig blev det ikke til nogen titler. Det mener United-midt Scott McTominay, at der kan blive ændret på under den nye manager.

McTominay forklarer, at han kan mærke en helt særlig indstilling i omklædningsrummet. United-truppen er fast besluttede på at tage revanche for sidste sæson.

Udskældt United-stopper om svær sidste sæson: Det var et skridt tilbage i min karriere

– Ja, 100 procent! Det er selvfølgelig svært, at tale om hvad der skete sidste år. Det er et ømt punkt, når vi taler om det som en gruppe igen, siger McTominay og fortsætter.

– Det var ikke godt, og det må være motivationen at få alt tilbage til normalen, og selvfølgelig skal vi gå efter trofæer under den nye chef. Jeg ved, at det her hold er mere end i stand til at gøre det, fortæller han til The Independent.

United-koryfæ: Eriksen tvinger United-truppen til at steppe op

Manchester United er i disse dage i Australien på opstartstur. Der venter to testkampe inden de igen sætter kurs mod Europa, hvor Christian Eriksen forventeligt slutter sig til truppen.

Danskeren kan få debut i Oslo den 30. juli. Her står Manchester United overfor Diego Simeone og Atletico Madrid.

Timeline

Notifications

Notifikationer