2 min læsningUdskældt United-stopper om svær sidste sæson: Det var et skridt tilbage i min karriere

Harry Maguire havde en svær 2021/22-sæson, og United-kaptajnen er også selv klar over, at både han selv og holdet er nødt til at rejse sig i den forestående sæson.

2 min læsning
Harry Maguire (R) and Luke Shaw of Manchester United leave the pitch after the exhibition football match between English Premier League team Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground on July 15, 2022, in Melbourne. (Photo by Martin KEEP / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Manchester United gik igennem en skuffende sæson i 2021/22, og en af de allermest udskældte United-spillere var kaptajnen, Harry Maguire, selv, som havde det rigtig svært som Uniteds styrmand i midterforsvaret.

Den 29-årige englænder oplevede flere nedture, som blandt andet bød på spekulationer om, hvorvidt englænderen skulle bære anførerbindet fremover og buh-råb fra et fyldt Wembley.

Og Maguire er da også selv klar over, at både han og resten af holdet er nødt til at løfte niveauet, hvis klubben skal tilbage blandt verdens bedste.

United-koryfæ: Eriksen tvinger United-truppen til at steppe op

– Sidste år var skuffende. Som individ spillede jeg ikke godt, og som hold spillede vi bestemt heller ikke godt, fortæller Maguire ifølge ESPN.

– Men en god karriere kan vare 10-15 år, og du kommer til at have tilbageslag , og sidste år var helt sikkert et tilbageslag i min karriere, men det ligger bag os nu, og vi ser frem til fremtiden og at få klubben tilbage til at vinde trofæer, som er, hvad det hele handler om, siger Maguire.

Den nye United-manager, Erik ten Hag, har også vist, at han har tiltro til stopperen, efter han tidligere har meldt ud, at Maguire fortsætter som Uniteds kaptajn. Og Maguire ser også managerskiftet som en mulighed for at starte forfra.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi ved alle sammen, at sidste år ikke var godt nok, men det er en frisk start, og vi har en stor sæson foran os, fortæller Maguire.

Harry Maguire blev hentet til Manchester United for 700 millioner kroner i 2019. Sidenhen er det blevet til 143 kampe i den røde trøje, og i vinteren 2020 tildelte daværende United-manager, Ole Gunnar Solskjær, ham anførerbindet.

Timeline

Notifications

Notifikationer