2 min læsningLiverpool-profil om rekordindkøb: Han er fantastisk, men skal have tid

23-årige Darwin Nunez skiftede i sidste måned i en rekordhandel til Anfield. Nu fortæller Andy Robertson om den nye mand i Liverpool, som han forventer sig meget af.

2 min læsning
Darwin Nunez i sin første kamp for Liverpool
Foto: Chalinee Thirasupa/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har købt den uruguayanske angriberstjerne Darwin Nunez til Merseyside i en rekordhandel, men ifølge Andy Robertson skal han have lov at falde til, inden der bliver fældet dom over ham.

Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi er nødt til at give ham tid til at falde til, men han har set god ud i træning. De brasilianske drenge og alle andre, som taler hans sprog, har hjulpet ham meget, forklarer han og fortsætter:

– Jeg har ikke haft mange samtaler med ham endnu, men det skal nok komme, lyder det således fra den skotske landsholdsspiller.

Elkjær husker tilbage på landsholdet: Fra hyggefodbold til struktur – han ændrede alt

Robertson er dog ikke sen til at indrømme, at den nye Liverpool-angriber, der kostede på den anden side af 700 millioner danske kroner, har et stort format.

– Han er en fantastisk spiller, vi har stået over for ham før, og dengang gjorde han det meget svært for os. Hvis han kan levere på det niveau for os, så bliver han vigtig, slutter han.

Salah bliver: Tæt på at tangere Steven Gerrard på listen over de mest scorende Liverpool-spillere

Nunez fik desuden sine første minutter for benene i sin uofficiele debut onsdag mod Manchester United, hvor det blev det lidt under en halvleg i 4-0 afklapsningen.

‘The Reds’ indleder Premier League-sæsonen d. 6. august kl. 13:30 på udebane mod oprykkerne fra Fulham. Du kan se hele programmet for første runde HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer