Europæisk Fodbold

Retssag: UEFA-præsident sendte personligt trusselsbrev til amerikansk turneringsarrangør

Et personligt brev fra UEFA's præsident havnede pludselig på arrangørens bord, og det var ikke de søde gloser sloveneren havde fundet frem.

Uefa, Fifa og Super League-udbryderne mødes i retssag
Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

I denne uge er en retssag omkring det kuldsejlede projekt European Super League og UEFA startet i EU-domstolen i Luxembourg.

Selvom det mestendels handler om de europæiske storklubber, er det nu kommet frem, at UEFA-præsident Aleksander Ceferin har sendt en trussel hele vejen til USA. Det viser en video fra retssagen, som spanske AS er kommet i besiddelse af.

En amerikansk turneringsarrangør planlagde en sommerturnering i USA. Problemet var her, at flere af de erklærede deltagere i European Super League skulle deltage i turneringen.

EU-domstol indleder retssag: Super League-udbryderne på den ene side – Uefa og Fifa på den anden

Det kunne Ceferin ikke lide, og derfor endte der et personligt trusselsbrev på bordet hos den amerikanske arrangør.

– Jeg har hørt om dine forretninger med de tre klubber. De har ikke skabt problemer med UEFA – de har prøvet at ødelægge mig personligt. Det er en skam, at du ikke forstod det, lyder det i Ceferins brev.

– Dit samarbejde med dem betyder, at jeg, UEFA og alle som jeg har indflydelse på, hverken vil have forretningsmæssig eller private relationer med dig. Tro mig – det her var en stor fejltagelse, slutter UEFA-bossen.

Selvom retssagen nu er startet, forventes der først en afgørelse, på om parternes ageren har været efter bogen, i 2023. Du kan læse mere om retssagen her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P