1 min læsningRanders-debutant scorede overfor tvilling: Det var specielt

Tvillingerne tørnede sammen fredag aften på MCH Arena. Det var en speciel oplevelse for Randers-målscoreren.

1 min læsning
Brødre mod hinanden - Her Joel Andersson (FCM 6) og Adam Andersson (Randers 8) efter superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning fredag den 15. juli 2022. 1. spillerunde i Superligaen.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Randers FC åbnede superligasæsonen fredag aften. Her blev det til 1-1 på MCH Arena mod FC Midtjylland.

Manden bag Randers’ udligning Adam Andersson beretter om tilfredshed i Randers-lejren.

– Det var godt. Vi vidste på forhånd, at det var en svær udebanekamp. Vi gjorde det så godt, lyder det fra Randers-manden.

Superligaåbneren var desuden første gang Adam Andersson skulle spille en fodboldkamp af betydning overfor sin tvillingebror Joel Andersson.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Efter slutfløjt mødtes de to modstandere for at runde af, men samtalen var ikke påvirket af, at de to lige have været i en intens strid mod hinanden.

– Vi sagde ikke noget særligt til hinanden, vi snakkede bare med familien, fortæller Randers-debutanten, der dog understreger, at det var en særlig oplevelse at spille overfor sin tvilling.

HIGHLIGHTS: Tordnende debutantmål sørgede for remis i sæsonåbner

– Det var specielt. Man har det i baghovedet. Jeg ved det ikke, jeg synes det var lidt specielt, siger Adam Andersson til TV3 Sport.

Randers FC møder i næste runde OB, mens FC Midtjylland igen skal spille fredagskamp, når Silkeborg gæster MCH Arena.

Timeline

Notifications

Notifikationer