Highlights: Tordnende debutantmål sørgede for remis i sæsonåbner

FC Midtjylland og Randers FC åbnede fredag superligasæsonen på MCH Arena. Her var sæsonens første point på spil.

Simon Graves (Randers 2) med Anders Dreyer (FCM 36) bag sig under superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning fredag den 15. juli 2022. 1. spillerunde i Superligaen.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

MCH Arena dannede fredag aften ramme om sæsonpremieren i Superligaen. I de seneste to sæsoner har FC Midtjylland åbnet med nederlag, mens gæsterne fra Randers havde hentet to premieresejre i træk.

Mandskaberne leverede en chancerig første halvleg, uden det førte til mål. Kort efter pausen bragte Gustav Isaksen først FC Midtjylland på 1-0, inden Randers-debutant Adam Andersson tordnede udligningen ind. Mod slutningen pressede midtjyderne på og Stephen Odey ramte overliggeren, men bolden ramte ikke nettet igen, før kampens dommer Jonas Hansen fløjtede af

Med aftenens 1-1 blev både FC Midtjyllands premiere-nederlagsstime og Randers’ sejrstime brudt. Resten af Superligaens mandskaber skal i aktion søndag og mandag.