2 min læsningKlopp ovenpå United-lussing: Vi skal næsten noteres for assists på Uniteds mål

Jürgen Klopp var ikke tilfreds, med måden Manchester United scorede på under tirsdagens afklapsning i testkamp.

2 min læsning
Soccer Football - Pre-Season Friendly - Liverpool Training - Rajamangala National Stadium, Bangkok, Thailand - July 11, 2022 Liverpool manager Juergen Klopp during training REUTERS/Chalinee Thirasupa

At dømme ud fra sidste sæson, så skulle man næppe tro, at Manchester United ville rundbarbere Liverpool med hele 4-0 under denne sæsons opstart. Det var dog alligevel tilfældet tirsdag eftermiddag i Thailand.

I beretningen om afklapsningen af Liverpool skal det dog nævnes, at Manchester United stillede med en lang række stjerner, mens Klopp havde placeret en lang række stjerner på bænken. Deriblandt Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Thiago & nyindkøbet Darwin Nunez.

I et interview med Sky Sports efter kampen fortæller Jürgen Klopp, at han ikke er helt tilfreds, med den måde Manchester United scorede på.

Uniteds stjerner straffede Liverpools fejl – vandt suverænt 4-0

– Resultatet står tilbage, så det må vi acceptere. Men selvfølgelig synes jeg også, at vi skulle have scoret mål. Så kunne det være blevet en endnu mere spektakulær kamp, siger han og fortsætter.

– De mål, som vi gav til United, skulle vi næsten have haft assister for, hvis jeg skal være ærlig. Men de udnyttede deres chancer, og sådan er det. Men jeg så også en masse godt fra vores hold, siger Liverpool-chefen.

Liverpool-stopper ser frem til at teste sig selv mod Nunez

Klopp og co. får chancen for revanche om godt en måned, når Old Trafford den 22. august danner ramme for Premier League-opgøret mellem Manchester United og Liverpool.

Timeline

Notifications

Notifikationer