2 min læsningMedie: Ronaldo afviser vanvidskontrakt

Cristiano Ronaldo har angiveligt valgt at takke nej til et skifte til saudi arabisk fodbold og en medfølgende milliardløn.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo har angiveligt takket nej til en milliardløn
Foto: REUTERS/Phil Noble.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En løn på hele 1 milliard kroner om året.

Det er, hvad Cristiano Ronaldo eftersigende har valgt at takke nej til i forbindelse med et muligt skifte til en unavngiven klub fra Saudi-Arabien. Det skriver ESPN.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Buddet fra den saudiske klub skulle lyde på 223 millioner kroner til Manchester United i transferbeløb samt en to-årig kontrakt til Ronaldo med en årlig løn på 1,02 milliarder kroner. Du kan læse mere om rygtet i artiklen herunder 👇🏼👇🏼

Vanvittigt rygte: Flere milliarder skal lokke Ronaldo langt væk fra Premier League

Den portugisiske verdensstjerne skulle have ønsket at skifte væk fra United i dette transfervindue, men klubben har afvist ønsket, da den 37-årige angriber er en del af manager Ten Hags planer for den kommende sæson.

I følge ESPN er Bayern München og Atletico Madrid fortsat inde i kampen om at hente Ronaldo, hvis kontrakt med Manchester United løber indtil sommeren næste år med en mulighed for en et-årig forlængelse.

Medie: Ronaldo-agent turnerer med salgstale – tilbudt til Paris Saint-Germain

Netop nu er Manchester United på trænings-tour i Asien og senere Australien. Men klub-ikonet har fået lov til at blive hjemme af personlige årsager.

Timeline

Notifications

Notifikationer