Premier League

Medie: Ronaldo afviser vanvidskontrakt

Cristiano Ronaldo har angiveligt valgt at takke nej til et skifte til saudi arabisk fodbold og en medfølgende milliardløn.

Cristiano Ronaldo har angiveligt takket nej til en milliardløn
Foto: REUTERS/Phil Noble.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En løn på hele 1 milliard kroner om året.

Det er, hvad Cristiano Ronaldo eftersigende har valgt at takke nej til i forbindelse med et muligt skifte til en unavngiven klub fra Saudi-Arabien. Det skriver ESPN.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Buddet fra den saudiske klub skulle lyde på 223 millioner kroner til Manchester United i transferbeløb samt en to-årig kontrakt til Ronaldo med en årlig løn på 1,02 milliarder kroner. Du kan læse mere om rygtet i artiklen herunder 👇🏼👇🏼

Vanvittigt rygte: Flere milliarder skal lokke Ronaldo langt væk fra Premier League

Den portugisiske verdensstjerne skulle have ønsket at skifte væk fra United i dette transfervindue, men klubben har afvist ønsket, da den 37-årige angriber er en del af manager Ten Hags planer for den kommende sæson.

I følge ESPN er Bayern München og Atletico Madrid fortsat inde i kampen om at hente Ronaldo, hvis kontrakt med Manchester United løber indtil sommeren næste år med en mulighed for en et-årig forlængelse.

Medie: Ronaldo-agent turnerer med salgstale – tilbudt til Paris Saint-Germain

Netop nu er Manchester United på trænings-tour i Asien og senere Australien. Men klub-ikonet har fået lov til at blive hjemme af personlige årsager.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P