2 min læsningEkspert: Ny AGF’er et transfer-scoop

Viaplays fodboldekspert Per Frimann tror, AGF har lavet en rigtig god handel ved at hente den 24-årige ind til den kommende sæson.

2 min læsning
Per Frimann mener Mads Emil Madsen er et scoop for AGF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

AGF har hentet Mads Emil Madsen hjem fra udlandet til den kommende sæson. Og den tidligere Silkeborg-spiller er et decideret scoop.

Det siger Viaplays ekspert Per Frimann, der samtidig mener, han passer godt ind på holdet i Aarhus.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Direkte adspurgt, om Madsen, der er kommet til AGF fra Slavia Prag, er et scoop for AGF, siger Frimann:

– Det håber jeg. Det tror jeg også på. Jeg synes også, det er fedt, at se ham så hurtigt tilbage i dansk fodbold. Han er dygtig. Og igen, nu taler vi om, at man skal være disciplineret og arbejde hårdt i de faser i spillet, hvor man presser, og der tror jeg, han passer rigtig godt ind.

Officielt: AGF henter dansker i Slavia Prag

Superligasæsonen sparkes i gang på fredag, hvor FC Midtjylland tager imod Randers FC. AGF skal i ilden to dage senere i en svær kamp ude mod Brøndby IF to dage senere.

Men selvom sæsonen altså starter om lidt, er sommerens transfervindue åben et stykke tid endnu. Per Frimann mener, missionen må være klar for AGF, når de skal hente flere nye spillere ind-

– Det er jo det, de (AGF, red.) skal nu. De skal ud og finde nogle spillere, som ikke er vanvittig dyre, men som kan gå ind og levere til spillestilen – til den måde, man gerne vil se spillet på, siger fodboldeksperten.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Du kan se hele Viaplays AGF-optakt til den nye sæson i videoen øverst i artiklen. AGF’s første kamp i den nye sæson er som nævnt ud mod Brøndby IF på søndag. Kampen spilles klokken 18.00 og kan ses på TV3+ samt Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer