LaLiga

Medie: FC Barcelona vil rive Braithwaites kontrakt i stykker!

FC Barcelona ser gerne, at Martin Braithwaite finder sig en ny arbejdsgiver. Nu skulle de være klar til at stoppe samarbejdet, hvis det ikke sker.

Martin Braithwaite dropper Espanyol-strejke
Foto: REUTERS/Laurence Griffiths
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den catalanske traditionsklub FC Barcelona forlanger, at 31-årige Martin Braithwaite finder sig en ny arbejdsgiver.

Braithwaite har dog ikke så travlt med at rykke væk fra storklubben, og derfor kan det ende med et hårdt og uromantisk farvel til den danske landsholdsspiller, der fortsat har kontrakt med klubben to år frem.

Spansk medie: FC Barcelona sender stærkt signal til Braithwaite – udeladt fra træningslejr

Tirsdag skriver det spanske medie Sport, at Barca angiveligt vil ty til de yderste konsekvenser for at skippe danskeren videre – de vil simpelthen rykke kontrakten over.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det betyder naturligvis en økonomisk kompensation til Martin Braithwaite, men om de kan nå til enighed på det punkt, er bestemt også en udfordring.

Angriberen skulle angiveligt være rygtet til flere europæiske klubber, men det tyder altså på, ifølge mediet, at han egentlig bare gerne vil fortsætte hos Xavi & co. indtil kontraktudløbet i 2024.

I en anden spansk avis skriver endvidere i dag, at ‘Blaugrana’ vil købe en anden offensiv spiller til klubben. Det kan du læse mere om herunder:

Spansk medie: FC Barcelona har indstillet sigtekornet på Betis-stjerne

Den tidligere EfB’er har spillet 57 kampe for klubben med ti mål og fem assists til følge, siden han skiftede til klubben i 2020 fra Leganes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P