2 min læsningTidligere FCM’er om Gladbach-start: Anderledes end min gamle klub

Borussia Mönchengladbach danske nyerhvervelse, Oscar Fraulo, ser frem til udfordringerne i den tyske traditionsklub.

2 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

18-årige Oscar Fraulo skiftede til Borussia Mönchengladbach fra FC Midtjylland for to uger siden.

I den tyske traditionsklub venter en sæsonopstart, hvor danskeren skal forsøge at tilspille sig en plads i førsteholdstruppen.

Søndag fortalte den unge midtbanespiller på et pressemøde for klubben, at han ser frem til udfordringerne med Borussia Mönchengladbach i den kommende sæson.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– De første to uger har været gode. Holdet har et højt niveau, så det er godt for en ung spiller som mig at komme ind på holdet og få råd fra de mere erfarne spillere, siger Oscar Fraulo og fortsætter:

– Som ung spiller vil man bare gerne i gang. Jeg ved selvfølgelig godt, at det tager tid. For når man er ung, så laver man nogle dumme fejl, men jeg tror, at jeg med tiden kommer ind på holdet.

Det unge danske talent tilføjer også, at sprogbarrieren kan give vanskeligheder i forhold til kommunikationen.

Dansk Bundesliga-stortalent storroses: Han er fræk og selvsikker

– Her er meget anderledes end i min gamle klub, men det giver mig bare mere lyst til at vise, at tilskuerne støtter en god klub. De virker søde, når man taler med dem, og de forsøger at tale lidt engelsk. Jeg skal også nok sørge for at få lært noget tysk snart, siger Oscar Fraulo.

Oscar Fraulo står blot noteret for 71 minutters fodbold for sølvvinderne fra FC Midtjylland, mens hans lillebror, Gustav Fraulo, stadig er på kontrakt hos midtjyderne frem til sommeren 2023.

Timeline

Notifications

Notifikationer