2 min læsningSpansk medie: United tættere på De Jong end nogensinde

Ifølge det spanske medie AS, har United mandag været i Barcelona for at forhandle aftalen om den hollandske profil på plads.

2 min læsning
Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Cadiz - Camp Nou, Barcelona, Spain - April 18, 2022 FC Barcelona's Frenkie de Jong reacts REUTERS/Albert Gea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har længe været en offentlig kendt hemmelighed, at Manchester United er interesseret i Frenkie De Jong. Dog har der været adskillige forhindringer på vejen til, at gøre ham til en “rød djævel”.

Nu skulle den engelske storklub dog være kommet et skridt nærmere.

Det spanske medie AS skriver, at Gerard Romero, en anerkendt FC Barcelona-journalist, mandag har set Richard Arnold (administrerende direktør i United red:) og John Murtaugh (sportsdirektør i United red:) spise frokost i Barcelona med flere repræsentanter fra den catalanske klub. Heraf deres vice-direktør, Rafa Yuste.

Ifølge Gerard Romero, var de to herrer fra United i Barcelona i torsdags, for første gang, for at forhandle om De Jong.

Nu er forhandlingerne angiveligt intensiveret, da United ønsker at få aftalen på plads hurtigst muligt, så midtbanespilleren kan få et kendskab til hans kommende holdkammerater, inden den nye Premier League-sæson sparkes i gang.

Ifølge AS har den spanske storklub brug for at sælge hollænderen for, at få økonomien til at hænge sammen. Xavi er interesseret i både Koundé, Raphinha og ikke mindst Lewandowski. Handler de har brug for penge til at kunne gennemføre, da økonomien ikke er som den har været i Barcelona.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Frenkie De Jong er efter sigende meget skuffet over den behandling, han har modtaget de seneste måneder i klubben. Han føler, at klubben forsøger at tvinge ham ud, og gerne uden den løn de skylder ham.

Præsidenten i FC Barcelona, Joan Laporta, har fortalt hollænderen, at han kan forsætte i klubben – så længe han går betragteligt ned i løn. Noget De Jong ikke skulle være interesseret i.

Medier: De Jong-transfer trækker i langdrag – her er årsagen!

Timeline

Notifications

Notifikationer