3F Superligaen

Spanien kalder: Bud fra LaLiga på FCK-stjerne

En af. F.C. Københavns allerstørste stjerner kan være på vej mod en retur til Spanien, hvor en LaLiga-klub angiveligt allerede har taget kontakt til de danske mestre.

Pep Biel
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

På fredag begynder Superligaen atter igen, og her skal F.C. København jagte nok et sæt guldmedaljer.

Titelforsvaret kan dog blive uden de danske mestres helt store stjerne, da Årets Profil i Superligaen kan være på vej mod et skifte til LaLiga.

Der er naturligvis tale om Pep Biel, der ifølge den italienske transferjournalist Matteo Moretto har bred interesse fra den bedste spanske række.

Helt konkret erfarer Moretto, at Barcelona-klubben Espanyol allerede har indledt forhandlinger med de danske mestre, mens flere LaLiga-klubber også lurer i kulissen.

FCK-profil indrømmer: Vil gerne til Spanien

Hvis Pep Biel denne sommer forlader F.C. København til fordel for et skifte til LaLiga, vil det i så fald være første gang, at han stifter bekendtskab med den bedste række i Spanien.

Tidligere har Pep Biel nemlig tørnet ud for Real Zaragoza i den næstbedste række, hvor de danske mestre i sommeren 2019 hentede ham.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Foruden Real Zaragoza har F.C. København-stjernen også tidligere spillet for blandt andre Rayo Vallecanos og RCD Mallorcas andethold, men det er i F.C. København, at Pep Biel for alvor har slået sit navn fast.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

Således har den 25-årige offensivspiller lavet 26 mål og 25 oplæg for løverne, som han har spillet 119 kampe for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P